Tjänster

Vi hjälper er med alla tänkbara arbeten inom glas, som till exempel, glasräcken, inredningsglas, speglar, fönster, glasmontrar, inramningar, fordonsglas och plastprodukter. Kontakta oss gärna. 

Klicka på de olika tjänsterna för att läsa mer om dessa. 

Glasräcken

Vi har glasräcken som passar lika bra inomhus som utomhus och i flera olika utföranden. Spolpfria, med stolpar, punktfästen eller med klämfästen. Vi hjälper er att göra rätt val med glas, fästen, stolpar och överliggare så att ni får ett glasräcke som passar perfekt för just era förutsättningar.

Inredningsglas

Inred med glas. Vi skapar industriväggar som hela vägglösningar eller som rumsavdelare. Måttanpassade duschväggar och bastuglas till badrummet och spaavdelningen. Vi monterar även glas i köket i form av stänkskydd.

Badrumsspegel

Speglar

Hos oss kan ni måttbeställa speglar. Vi skräddarsyr er spegel med hål, urtag, slipning eller ram för att passa ändamålet.
Vi monterar badrumsspeglar infällda i kaklet eller på väggen med dold upphängning.

Trasigt isolerglas

Fönster

Fönster finns i många storlekar och varianter, beroende på ändamål. Vi hjälper till med allt från trasiga fönster där omgående hjälp behövs, till fönsterrenoveringar och byte av glas. Oavsett om det gäller en butik, lägenhet eller hus så hjälper vi er med ert fönster.

Glasmonter

Glasmontrar

Vi kan leverera glasmontrar i olika storlekar för t.ex. caféer, butiker, restauranger och museer. Vi kan även producera andra typer av speciallösningar som glashyllor och utställningsskåp i glas.

Spegel med ram

Inramningar

Med över 40 års erfarenhet av inramningar brukar vi hitta en ram för just ert motiv och er smak. Vi spänner upp kilramar och ramar in alla sorters motiv.

Maskinruta

Fordonsglas

Det finns många olika fordon- grävmaskiner, entreprenadmaskiner, truckar, traktorer, hjullastare, personbilar, med flera. Vi byter glas och plast på alla dessa.

Båtruta i plast

Plastprodukter

Plast kan vara ett bra alternativ till glas. Måttbeställ er plast hos oss med bearbetning av hål och urtag för att passa ert ändamål. Vi lagerför flera olika tjocklekar för snabba leveranser och montering.

Övriga tjänster

Har du inte hittat den tjänsten du söker? Med den kunskapen som vi har kan vi ta oss ann mer udda projekt av olika slag. Det vi har mindre kunskap kring kan vi säkert bolla vidare till någon av våra branchkollegor. Ingen fråga är för dum för oss!