Inredningsglas

Industriväggar

Vi säljer måttanpassade glasväggar för inomhusbruk. Profilerna finns i färgerna mattsvart, vitt eller naturaluminium, som oftast används för kontor.

Glasväggarna bygger vi med personsäkert glas. Härdat alternativt lamellglas för att få en mer ljudisolerande glasvägg.

Industrivägg är något som blivit modernt på senare tid. En svart glasvägg med spröjs som skapar en New York känsla av industri. Våra industriväggar går att bygga som hela väggar eller som rumsavdelare.  

Glasdörrar med aluminiumkarm går att kombinera med våra glasväggar. Vi har även glasdörrar med träkarm för vanliga väggar.

Duschväggar & bastuglas

Alla badrum och spaavdelningar ser olika ut – vi tar fram måttanpassade glas som passar till din duschvägg eller bastuvägg.

Med olika beslag och hål/urtag i glaset kan vi skapa både glasdörrar och fasta glasväggar. Beslagen finns i olika finish och färg för att kunna passa ihop med övrig inredning.

Glaset vi rekommenderar är ett härdat säkerhetsglas och minst 8 millimeter tjockt med slipade kanter. Här kan man välja klarglas, frostat eller med färgtoning.

Köksglas

Glas som stänkskydd i kök istället för kakel. En snygg inredningsdetalj som är praktisk. Slipp svårputsade fogar och gör istället rent med putsmedel och trasa.

Glaset vi rekommenderar är härdat och 6 mm tjockt. Härdat glas är stöttåligt och klarar temperaturer upp emot 300 grader. Därför passar glaset bra i kök med spisar och kastruller.

Välj ett klart glas för att se tapeten bakom. Alternativt ett lackat glas i valfri kulör för att smälta in eller sticka ut från övrig kulör i köket.

Våra referensbilder

Vi är utbildade och auktoriserade av: